Zoek
Filters
Close

Welkom bij Wheels Online

Wij verkopen uitsluitend de originele BMW velgen voor uw auto gewoon uit voorraad. Deze velgen zijn herkenbaar aan de merktekens aan de binnenzijde van het wiel.

Dit zijn een BMW logo en een 7 cijferig onderdeelnummer. Hieraan onderscheideen origineel wiel zich van de vele replica's die elders op internet aangebodenworden.

Wij geven standaard 6 maanden garantie op iedere gebruikte geleverde wielset en 1 jaar op een nieuw geleverde set.

Iedere set die wij te koop aanbieden zijn origineel en voorzien van een A merk autoband met mimimaal 5 mm profiel. Velgen altijd in perfecte staat, zonderbeschadigingen ( tenzij anders aangegeven ). Indien boven genoemde set niet is voorzien van de banden die u verkiest, kunnen wij in overleg deze set voorzien van de banden die u wenst.

Velgen voor levering op nieuw gebalanceerd op onze butler apparatuur. Wij garanderen 100% tevredenheid na aankoop : anders geld terug !

Naast dit model hebben wij meer dan 300 originele BMW wielsets voor uw auto beschikbaar. Indien u andere banden wenst dan kunnen wij de bestaande in overleg voor u vervangen. Ook uw bestaande BMW wielset ruilen wij graag van u in. Klik op alle advertentie's, bel of mail voor meer info:

Wheels Online Rotterdam ( voorheen 9 jaar in Sliedrecht gevestigd ! )
Essebaan 7
2908LJ Capelle a/d IJssel
Tel. 010-2600601 of 06 54704101
info@wheelsonline.nl
Website : www.wheelsonline.nl

Openingsuren :

Maandag t/m zaterdag 09.30 - 17.30 uur ( ophalen buiten deze tijden in overleg )
Zon- en feestdagen Gesloten

Naast origineel BMW zijn wij tevens leverancier van AC Schnitzer, Alpina, Alutec, Art Form, ASA wheels, BBS, BE Wheels, Breyton, Borbet, Brock, Eibach, Hamann, Hartge, MAK, Motec, NIU wheels, Oxigin, Oxxo, Rial, Ronal, Smart Wax, Tomason, Vorsteiner en Vossen